fbpx

U subotu prvi ovogodišnji "PopArt market"

20230111 123739 0000

U subotu 11. februara 2023.g. u Domu omladine od 12 do 19 časova održaće se PopArt market. Ovo izdanje marketa održaće se u duhu dana zaljubljenih, te samim tim i obilježiti prvi ovogodišnji PopArt market!

Kako "PopArt market" tim navodi, na ovom marketu će se okupiti oko 20 izlagača sa raznovrsnim proizvodima, od igračaka za djecu, povodaca i odjeće za cuke, nakita, slika, grafika, prirodne kozmetike, krojačkih proizvoda pa sve do knjiga.

"Uprkos svim poteškoćama na kulturnoj sceni našeg društva, PopArt market je zahvaljujući predanosti, ljubavi i volonterskom radu svog tima uspio da se održi, raste i doživi svojih prvih deset godina, te hrabro nastavljamo dalje. Sa nama će biti oko 20 izlagača sa raznovrsnim proizvodima. Takođe, organizatorke marketa spremile su za naše sugrađane i jedno malo darivanje, a o čemu se tačno radi, pogledajte na našem instagram profilu i naravno-igrajte se sa nama! Pozivamo vas da nas posjetite i podržite lokalne umjetnike, dizajnere i kreativce, jer oni to zaslužuju", naveli su organizatori.