fbpx

Policija uhapsila jedno lice

1sinisa

Uprava krim policije, na čijem čelu je Siniša Kostrešević, uhapsila je prije nekoliko časova lice A. K. , koje je u bliskoj vezi sa Đorđem Rađenom.

Ova vijest potvrđena mi je iz dva izvora. Riječ je o osobi bliskoj Đorđu Rađenu.

Prema mojim informacijama, sumnja se da je A.K. "montirao snimke videonazora", ali se ne precizira kojeg ili kojih.

A.K. je, prema tvrdanja mojih izvora, osumnjičen da je jedan od saučesnika u prikrivanju Likvidacije Davida Dragičevića.

Sud je odredio jednomjesečni pritvor Alenu Kukiću, kojeg Tužilaštvo tereti za manipulisanje fajlovima sa objekta MK, u ulici Velibora Janjetovića Janje, u kojoj se nalazi kuća Đorđa Rađena.

Istovremeno, advokat Kukića Draga Stupar tereti inspektore iz Uprave za organizovani kriminal da njegovom klijentu pokušavaju "napakovati slučaj" i da su oni zahtijevali od Rađena i Kukića da izuzimaju video nadzore. Pažljivo pročitajte dokumente u njima su imena inspektora i način na koji su radili na rješavanju  teškog ubistva Davida Dragičevića.

Akcija hapšenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhapšen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim poliicije zbog teških kriminalni djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su učestvovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci.

Pitanje je zašto nisu uhapšeni Dragan Lukač, Željko Karan, Dalibor Vrećo, Darko Ćulum i brojni drugi..., koji su mjesecima lagali?!

Isti izvori trde da je u Ilićevoj Upravi za organizovani kriminal nastao pravi haos nakon što su saznali da je A.K. uhapšen. Oni su bili najaktivniji u prikrivanju zločina, ubica i nalogodavaca.

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/