fbpx

"Pitaju me - odakle mi snaga"?

1trg

Davor Dragičević i članovi Grupe “Pravda za Davida” ne odustaju od svojih zahtjeva. Mirno i dostojanstveno obratili su se nadležnim institucijama da do utorka izađu u javnost sa imenima ubica i saučesnika.

"Ko je oteo i ubio Davida Dragičevića? Odgovore na ova pitanja okupljeni na Trgu Krajine očekuju već pola godine. U svojoj borbi su istrajni jer se, kako kažu, za istinu i pravdu vrijedi boriti.

„Pitaju me - Odakle mi snaga? Ubilo mi dijete, koja snaga i koja hrabrost? Nema ga, ne može se vratiti. Ubilo mi dijete. Da li to treba nekome objašnjavati?“-upitao je Davor Dragičević. 

Davidov otac Davor Dragičević ponovio je da izbora neće biti. 

„Neće biti izbora. Šta su uradili za ove godine? Do 5. oktobra pozivam sve časne ljude da izađu i javno kažu pred narodom ko je ubio Davida“ – istakao je Davor. 

Davor Dragičević zajedno sa članovima grupe “Pravda za Davida” već tri dana i tri noći provodi na Davidovom trgu. Zahvalni su svima onima koji ih obilaze i pružaju nesebičnu podršku.

„Zahvalni smo građanima koji nas obilaze dok spavamo na trgu. Sinoć  sjedim zamotana, dva su sata ujutru a ja nisam pospana ni umorna. Prilazi dječak, nosi pune kese sokova i slatkiša, došao je samo da nas obiđe. Nakon njega idu još dva dječaka, vraćaju se iz grada i mole nas da im kažemo šta nam treba i šta mogu da učine za nas“-ispričala je Daniela Ratešić – Došen. 

Sa trga neće otići dok god ne budu poznate okolnosti pod kojima je tragično nastaradao David Dragičević. Mirno i dostojanstveno, bićemo i narednih dana na trgu, u isto vrijeme i na istom mjestu  -  poručili su okupljeni građani.

BN TV