fbpx

Nema uklanjanja naplatnih rampi?!

4naplata

Naplatne rampe u Glamočanima neće, prema svemu sudeći, biti uklonjene u roku koji je zadao Republički inspektorat jer to nije moguće zbog žalbenih procedura na odabir izvođača radova.

Rok neće biti ispoštovan. Obrazloženje je da ne može biti ispoštovan zbog procedura i žalbi. Republički inspektorat je uzalud donio odluku 8. februara.

Uklanjanje naplatnih rampi, zvanično, čeka rješenje po žalbi Mladena Milanovića i njegovih firmi na odabir firmi Dragana Čorokala.

U međuvremenu, u Ministarstvu saobraćaja i dalje tvrde da ne postoji njihova odgovornost u slučaju naplatne rampe u Glamočanima iako postoji prepiska između tadašnjeg rukovodstva ''Puteva'' i ministarstva iz koje je jasno da su ''Putevi'' obavještavali Ministarstvo o gradnji i namjeri da se od putarine vraća kredit koji su ''Putevi'' podigli za rekonstrukciju puta M-16 Banjaluka-Klašnice.

Republički inspektorat ''Putevima Republike Srpske'' naredio je 8. februara da zbog opasnosti koje predstavljaju budu uklonjene u roku od 45 dana.

BN televizija