fbpx

Ko je udario na Banjaluku?

2psiho

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić komentarisao je za Vijesti. ba navode Milorada Dodika o tajnom scenariju koji je pripremljen za šesti oktobar po kojem se treba onemogućiti održavanje izbora, te poziva na odbranu. Mekić smatra da se radi o Dodikovim glupostima i da je očito kako Dodik više ne može psihički da podnese pritisak kampanje.

Mektić je naveo da je upravo Dodik izvršio udar na Banja Luku.
 
"On je izvršio udar na Banja Luku i devastirao je za račun, da ne kažem svog sela. Sve što je bilo važno i značajno po čemu je Banja Luka prepoznatljiva on je uništio, pa i od kulture preko sporta, tako da je on za vrijeme svoje vladavine najveći udar napravio na Banja Luku a nama je do Banja Luke kao glavnog grada Republike Srpske izuzetno stalo i mi ćemo povratiti njen sjaj. Nama je stalo da Banja Luka bude jedna jako prepoznatljiva i privredna, kulturna i sportska sredina, a to je Dodik sve devastirao", rekao je Mektić.
 
- To što govori te gluposti, čovjek je vjerovatno psihički poremetio i ne može više da se više nosi sa ovim, i sada ide ka anarhiji, ka izazivanju anarhije huškajući narod pokušava da proizvede strah i uvesti nerede u Banja Luku, zaključio je Mektić.

(Vijesti)