fbpx

“EKO TOPLANA”: Najveći broj korisnika ima uredno grijanje

3EKOTOPLANE

“Eko toplana” Banjaluka saopštila je da najveći broj korisnika ima uredno snabdijevanje toplotnom energijom, iako ima manjih problema na određenim dijelovima distributivne mreže.

Iz ovog preduzeća napominju da je toplifikaciona mreža grada stara više od 45 godina, tako da su pojedini dijelovi u veoma lošem stanju, te da su njihove aktivnosti i sredstva usmjereni na otklanjanje tih nedostataka.

“S obzirom na činjenicu da je u pitanju veoma zahtjevan i obiman posao, rješavanje ovih problema je dugotrajan proces, posebno imajući u vidu da je pojedine dijelove sistema daljinskog grijanja potrebno u potpunosti rekonstruisati”, saopšteno je iz “Eko toplane”.

Od zvaničnog početka sezone grijanja, na nekoliko mjesta na vrelovodu ustanovljeni su kvarovi, što je brzom intervencijom sanirano.

Iz “Eko toplane” poručuju da su sve tehničke ekipe konstantno na terenu i da rade na osposobljavanju mreže, kako bi korisnici imali urednu i redovnu isporuku toplotne energije.

Iz ovog preduzeća pozivaju korisnike da se jave ukoliko primijete nedostatke u isporuci toplotne energije, kako bi problem brzo bio otklonjen.

(Srna)