fbpx

Crnadak: Gospođo Cvijanović, dajte neku informaciju

Crnadak: Gospođo Cvijanović, dajte neku informaciju

Foto BN

Posjetu direktora američke tajne službe BiH, koji se juče sastao i sa članovima Predsjedništva BiH na društvenim mrežama je komentarisao potpredsjednik PDP Igor Crnadak, navodeći da je dan prošao a od gospođe Cvijanović (srpski član Predsjedništva BiH, nismo čuli ni riječ o ovome sastanku.

"Na slici je Željka Cvijanović sa direktorom CIA Vilijamom Barnsom i “mrskim” američkim ambasadorom Majklom Marfijem, prilikom njihove jučerašnje posjete Predsjedništvu BiH. Čitav dan je prošao, a od gospođe Cvijanović nismo čuli ni riječi o ovom sastanku, o tome šta je ona, kao predstavnik Republike Srpske, rekla šefu CIA", naveo je Crnadak.

Navodi da je zanimljivo i da ovu fotografiju nisu, kako kaže, objavile SNSD televizije RTRS i ATV.

"Da li je Željka informisala šefa CIA da je Vlada Republike Srpske formirala Komisiju za razdruživanje od Federacije BiH? Da će sledeći izbori u Republici Srpskoj biti održani po novom Izbornom zakonu RS?
Da li je prenijela šefove stavove da je "Marfi budala i da dobija keš od muslimanske strane"?
Hajde gospođo Cvijanović, dajte javnosti neku informaciju. Objavite dio stenograma gdje se vidi šta ste govorili, kao što je Dodik nekad radio kad je bio u Predsjedništvu. Ili ipak nešto krijete", naveo je Crnadak.

Iako se Cvijanovićeva nalazi na američkoj crnoj listi, bila je na sastanku sa američkim diplomatama, među kojima je i Majkl Marfi. O ovom sastanku nije se još javno oglašavala.

BN