fbpx

Bloger Borislav Radovanović pušten na slobodu

40633977 231059894236468 4883164544655949824 n

Bloger Borislav Radovanović pušten je na slobodu nakon što je jutros uhapšen u Policijskoj upravi Prijedor. Za Impulsportal Radovanović je rekao da je došao na posao jer ne želi da trpi nezakonitu suspenziju. 

Autor: impulsportal.net

- Oko mene je bilo 7 policajaca, a četvorica su me zgrabila i odveli su me u prostorije za zadržavanje. Protivpravno sam lišen slobode. Rečeno mi je da ću krivično djelo koje smatram da je počinjeno prema meni moći da prijavim tek kad me otpuste. Moja majka je otišla u tužilaštvo, gdje su je, kako kaže Radovanović maltretirali.. 

- Ne vjerujem da su htjeli da me likvidiraju, više psihološki maltretiraju. Nisu upotrijebili fizičku silu niti lisice. Rekli su da sam ometao rad službenika. Bila je prisutna i sudska policija sa pojačanjem iz Banjaluke, objašnjava Radovanović.

Kaže da se povrijedio jer ne prihvata da ga neko drži u prostorijama za zadržavanje bez objašnjenja i razloga. Otkinuo je česmu u WC-u i isparao se. Radovanović kaže da nije ništa posebno, da je bivši specijalac i da može svašta da pretrpi. Znao je da moraju zvati hitnu pomoć, što se i dogodilo.