fbpx

Tarantino okupio ekipu iz “Petparačkih priča” za svoj novi film

Tarantino okupio ekipu iz “Petparačkih priča” za svoj novi film

Foto: Chris Pizzello/Invision

Džon Travolta je navodno dobio ulogu u sljedećem filmu Kventina Tarantina, pridruživši se njegovom kolegi iz “Petparačkih priča” Semjuelu L. Džeksonu na listi glumaca o kojima se priča.

Prema holivudskom insajderu Džefu Snajderu, Travolta će imati ulogu u “Filmskom kritičaru”. Rečeno je da je cio film već snimljen, ali zbog štrajkova u Holivudu, zvanično saopštenje nije objavljeno, prenosi CDM.

Ranije se pričalo da je Džekson dobio ulogu u filmu. U intervjuu za Vulture iz jula, glumac je rekao da “nema komentar” na pitanje da li igra u novom filmu Kventina Trantina.

Ranije ove godine, izvještaji su tvrdili da je Tarantino takođe želio da Brusu Vilisu da ulogu u projektu kako bi obilježio njegovo posljednje pojavljivanje u filmu, nakon što mu je postavljena dijagnoza frontotemporalne demencije.

Travolta, Džekson i Vilis su glumili u filmu “Petparačke priče” iz 1994. u režiji Tarantina. Džekson je od tada sarađivao sa Tarantinom na nekoliko projekata.

Ranije ovog mjeseca se pričalo da je Pol Volter Hauser dobio glavnu ulogu fiktivnog filmskog kritičara Džima Šeldona.

Govoreći za Deadline ranije ove godine o “Filmskom kritičaru”, Tarantino je rekao da će projekat, smješten u južnoj Kaliforniji 1977. godine, biti zasnovan na kritičaru iz stvarnog života za porno magazin, piše NME.