fbpx

Potvrđeno snimanje spin-off serije o Džonu Viku

Potvrđeno snimanje spin-off serije o Džonu Viku

Kijanu Rivs u filmu "Džon Vik"

Kako je potvrđeno publikaciji Variety, u pripremi je televizijska serija koja će nastaviti priču filmova o Džonu Viku. Serija, pod nazivom “Džon Vik: Ispod visokog stola”, nadovezaće se na događaje odmah nakon onih u posljednjem dijelu “Džon Vik: Poglavlje 4”.

“Džon Vik je ostavio svijet Visokog stola u slabom položaju i novi likovi će nastojati da steknu ime, dok neki od već poznatih likova franšize ostaju posvećeni starom svjetskom poretku. Serija će kombinovati novo i staro i gurnuti Vik-univerzum u novo doba”, navodi se u saopštenju, prenosi Cdm,

Kijanu Rivs će biti izvršni producent serije zajedno sa Basilom Ivanikom i Erikom Li iz Thunder Roada. Robert Levin će pisati, ali će biti i glavni šouraner i izvršni producent u seriji.

Lionsgate Television će producirati, što je logično jer je Lionsgate objavio sve dosadašnje filmove “Džon Vik”. Stahelski je još u januaru potpisao ugovor sa Lionsgateom kako bi nadgledao širenje franšize “Džon Vik” u svim medijima.

Ukoliko projekat nađe striming ili televizijsku platformu za prikazivanje, to bi bila druga TV serija smještena u svijetu “Džona Vika”. TV Lionsgate je ranije proizvela miniseriju “Kontinental: Iz svijeta Džona Vika”, koja je poslužila kao nastavak događaja u filmovima. Emisija je završila emitovanje u jesen 2023.

Prvi film “Džon Vik” objavljen je 2014. godine, dok je četvrti izašao 2023. godine. U pripremi je peti film, dok bi spin-of film “Džon Vik predstavlja: ​​Balerina” sa Anom de Armas u glavnoj ulozi trebalo da bude pušten u bioskope u 2025.