fbpx

Netfliks objavljuje dokumentarce o planeti i životinjama, narator je Morgan Frimen

prelepoca

Foto: Snimak ekrana

Netfliks je najavio da izbacuje šest novih originalnih dokumentarnih serija u naredne tri godine.

Prva serija "Our Universe" stiže već ovog mjeseca, tačnije 22. novembra. Narator je Morgan Frimen, reditelj Majk Dejvis, a producent Endru Koen.
Ova serija iz šest dijelova će istraživati veze između sunčevih sistema i divljeg svijeta koji živi oko nas. Spajajući zadivljujuće snimke divljih životinja s fantastičnim kosmičkim specijalnim efektima, serija vodi gledaoce u fascinantnu avanturu istraživanja veza koje pokreću naš prirodni svijet, piše Index.hr.

"Life on Our Planet" serija je koja će doći na Netfliks sljedeće godine, a narator je takođe Frimen. Prikazuje novoosmišljene računarski dizajnirane dinosauruse koji izgledaju stvarno. Nakon toga stiže "Our Planet II" s naratorom Dejvidom Atenboroom.

Od 2024. godine gledaoci Netfliksa imaće priliku da prate dokumentarnu seriju "Our Oceans" koja se bavi svijetom neistraženih morskih dubina. "Our Living World" takođe će biti dostupan 2024. godine, a pružiće novu, ažuriranu definiciju života na Zemlji, pokazujući povezanost svijeta oko nas.

Na kraju, "Our Water World" dolazi na tu striming platformu 2025. godine, a ta serija će rasvijetliti važnost slatkovodnih rijeka i jezera na Zemlji i životinja koje se na njih oslanjaju.