fbpx

Jeste li znali da postoji niša u stand up komediji koja se bazira isključivo na znanosti?

920x920

Jeste li znali da postoji niša u stand up komediji koja se bazira isključivo na znanosti? Nisam ni ja, sve dok nisam naletio na gosta Briana Malowa, znanstvenog stand up komičara, koji je gostovao na Talk Nerdy podcastu od Cara Santa Marie.

Brian je svojevrsni začetnik ovoga žandra i čest je gost brojnih predavanja i sveučilišnih skupova. Iako osobno nikada nije završio fakultet, zadržao je želju za razumijevanjem svijeta oko sebe i sada to prenosi ljudima putem stand up komedije. Veliki je ljubitelj znanstveno fantastičnih filmova koji nisu daleko od realnosti, kao i djela velikog Isaaca Asimova.

Očuvanje energije, evolucija, relativnost... Ovo su samo neke od tema o kojima Brian progovara u svojem nastupu. Uživajte u njegovoj izvedbi, my geeky friends...

Kada je riječ o nešto ozbiljnijem sadržaju, na Youtube kanalu Briana Malowa možete pronaći intervju sa poznatim astrofizičarem Neil deGrasse Tysonom.

https://www.youtube.com/watch?list=PL52OLM4Q2gtGFt5Q6RT5iiyM-qR9tgz5e&v=xDs2MkB5JQo

Znanost Blog.com

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU