fbpx

Abazovic Dubrovnik

 Foto: Twitter

Premijer Dritan Abazović, i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sinoć su se u Dubrovniku sastali sa Ratkom Kneževićem, novinarom, diplomatom i biznismenom.

Kako piše Dubrovački vjesnik, Abazović i Adžić su u privatnoj posjeti Dubrovniku, a nakon šetnje Stradunom, u društvu Kneževića otišli su na večeru u jedan dubrovački restoran.

Dubrovački navodi da “njihovo druženje u Dubrovniku ima veze sa najnovijom krizom vlasti” u Crnoj Gori.

“Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, poručio je crnogorski premijer nakon posjete Dubrovniku.

“Kao dijete se sećam bombardovanja Dubrovnika – najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva. Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima”, napisao je Abazović na Twitteru.

Kako je naveo, u toku radne posjete tom gradu realizovan je susret sa Ratkom Kneževićem.

“Radni dan sa ministrom Filipom Adžićem u Duborovniku, razgovori sa diplomatama, a zatim susret i večera sa našim poznatim Crnogorcem u Hrvatskoj, Ratkom Kneževićem. Širimo ljubav, regionalu saradnju i gradimo evropsku budućnost”, poručio je Abazović.

N1

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Septembar 2022
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2