fbpx

2viskovicv

Predlažem da se zakaže posebna sjednica Narodne skupštine RS o krađama, pa da konačno vidimo ko je šta imao 1992. godine a šta ima danas, rekao je premijer RS Radovan Višković na vanrednoj sjednici Skupštine, posvećenoj smjeni potpredsjednika NS RS Senada Bratića, koji je u međuvremenu, navodno, podnio ostavku.

– Ja sam bio profesor državnog fakulteta, dobio sam stan u centru Sarajeva, na okretnici tramvaja broj 2 i u taj stan nisam nikad ušao, i neka, halal im! Danas imam manje, nego što sam imao 1992. godine, a da vidimo ko nije imao ni za sendvič, ni za ćevape, a danas ima milione, avione i kamione – rekao je Višković i izazvao burnu raspravu na inače živopisnoj sjednici, na kojoj se najmanje raspravljalo o onom zbog čega je zakazana.

Odmah je, očekivano, reagovao poslanik SDS Miladin Stanić, rekavši da žali premijera, koji, kako je kazao, “radi rudarski posao, a ima manje nego što je imao prije rata”.

– Slažem se sa vašim prijedlogom: samo stavite na tu vagu vašeg partijskog šefa i ja odmah pristajem – rekao je Stanić.

Uslijedila su dobacivanja iz tabora SNSD, na šta je Stanić, u svom stilu, uzvratio: “Jeste li prolupali, što dobacujete?”.

Stanić je poručio premijeru Viškoviću da “institucije kojima je on na čelu ne plaćaju poreze”.

Poslanik PDP Ljubiša Krunić je, odgovarajući na Viškovićevu “inicijativu”, rekao da upravo SNSD i koalicioni partneri ove stranke “sprečavaju donošenje zakona o porijeklu imovine”.

Takođe je optužio poslanike SNSD za “lažni patriotizam”.

– Svojim lažnim patriotizmom vi ovaj visoki dom pretvarate u cirkus – rekao je Krunić.

(Srpskainfo) 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Jun 2020
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5