fbpx

1mrda

Dok se čakaju konačni rezultati izbora u strankama ključa. Izborni inžinjering, koji je očito bio najveći na ovim izborima i po svemu sudeći bacio je veliku mrlju na provedeni izborni proces čija regularnost se dovodi u pitanje.

Nezadovoljnih je na sve strane, a i odmazde su,naravno, iz vladajućeg SNSD-a krenule prema "neposlušnim".

Prema našim izvorima, kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, direktor Elektrodistribucije Pale, Ljubo Mrda isključio je struju stranačkim kolegama za koje smatra da su opstruisali njegovo učešće na izborima, a kojima je ranije tolerisao dug.

Iako je u izbornoj noći na listi SNSD-a u izbornoj jedinici osam po broju osvojenih glasova vodio Ljubo Mrda, u ranim jutarnjim satima je došlo do preokreta i nakon izbornog inžinjeringa, kako tvrde u lokalnom SNSD-u, Mrda je postao trećeplasirani kandidat SNSD-a, a u Narorodnu skupštinu Republike Srpske su ušla samo dva kandidata te stranke.

Mrda je siguran da su mu pobjedu oduzele stranačke kolege te je, kako saznajemo, kaznio neposlušne i to tako što je isključio električnu energiju stranačkim kolegama kojima je do sada dug za struju tolerisan ili opraštan, a na udaru su se našle i institucije na čijem čelu su kadrovi SNSD-a, Rektorat Univerziteta Istočno Srajevo, opština Istočno Novo Sarajevo, Studentski dom...

Kako izgleda Studentski dom u Istočnom Sarajevu, bez struje, pogledajte na fotografijama:

1mrda 1

1mrda 2

1mrda 3

1mrda 4

(BN)

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Jun 2021
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4