fbpx

Graffiti Jam 2

Graffiti Jam 14. avgusta na improvizovanom dječijem igralištu „Građa“.

Udruženje Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista „Geto“, „Helsinški parlament građana“, „Illuminations BH“, „Centar za životnu sredinu“ i OC „Zdravo Da Ste“ iz Banja Luke uz podršku građana ulice Sime Šolaje organizuje 14. avgusta jednodnevno dešavanje na improvizovanom dječijem igralištu poznatom kao „Građa“.

Program manifestacije počinje u 12 časova sa radionicom plesa grupe „Anonimous crew“ nakon čega slijedi oslikavanje zidova i radionica crtanja za najmlađe koji će raditi sa akademskom slikarkom Đurđicom Bjelošević te muzičke radionice. U večernjem terminu prikazaće se dokumentarni film „Undamaged“ iz 2018 koji prati grupu kajakaša na divljim rijekama Balkana. Večernje kino je specifično po tome što će biti prikazano pomoću solarne energije.

Učesnici ovogodišnje manifestacije su Minja, Fenz, Zoper, Grme, Dju sa ekipom, Dava, Zero, Papi i Kole. Učesnici muzičkog programa su Deda, Filip A, Tijana illmn, Vule Vu i Oridžidži koji će i voditi muzičke radionice za sve zainteresovane.

Partneri manifestacije su DKC Incel, Impuls portal, Kodiak burger&steak.

Građa 14

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU