fbpx

konkurs 1

Udruženje Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista „Geto“ otvara konkurs za program u 2020. godini u svojim prostorijama Društveno Kulturnog Centra „Incel“ u Banjaluci.

Dvadeset godina rada udruženja obilježavamo konkursom koji će oblikovati novih dvadeset godina. Konkurs je otvoren za samostalne umjetnike, izlagače i kustoske izložbe-projekte autora iz Bosne i Hercegovine i regije. Na konkurs se mogu prijaviti i jednodnevni programi – prezentacije, promocije, predavanja, radionice, predstave i projekcije. Na konkurs se mogu prijaviti i studenti akademije umjetnosti, društvenih nauka i svi ostalih fakulteta.

Konkursna dokumentacija treba da sadrži -

Opis projekta, vizuelnu dokumentaciju do 10 reprodukcija radova koji se predlažu za izložbu sa dimenzijama, tehnikom i godinom nastanka, biografiju autora, tehničku specifikaciju projekta i kontakt podatke.

Autori svoje prijave mogu poslati na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. navodeći u naslovu ime projekta ili poštom na adresu Kalemegdanska 14, 78000 Banja Luka, sa naznakom za konkurs. Konkursna dokumentacija se ne vraća.

Konkurs je otvoren tokom čitave godine a selekcija pristiglih radova i ponuda za program je u februaru, maju, augustu i novembru. Izabrani programi moraju da budu spremani za realizaciju nakon selekcije. Za sve dodatne informacije možete se informisati putem maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

O rezultatima selekcije programa autori će biti lično obaviješteni a izabrani program će biti najavljen u sklopu mjesečnog programa DKC „Incela“.

konkurs 2

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Da - 30.8%
Ne - 69.2%

Ukupno glasova: 13
Glasanje u ovoj anketi je završeno
Da - 40%
Ne - 60%

Ukupno glasova: 5
Glasanje u ovoj anketi je završeno
Državni nivo - 28.6%
Entitetski nivo - 0%
Lokalni nivo - 0%
Građani - 7.1%
Sve od navedenog - 64.3%

Ukupno glasova: 14
Glasanje u ovoj anketi je završeno

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU