×

Poruka

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook
fb:app_id - 152573385074314
fb:admins - 1664237216
og:title - Dovršeno je ono što je Michael Hutchence započeo
og:type - article
og:url - http://impulsportal.net/index.php/kultura/muzika/6506-dovrseno-je-ono-sto-je-michael-hutchence-zapoceo?tmpl=component&print=1&layout=default
og:site_name - Impuls
og:image - images/slikeKultura2/muzika/6462843-large.jpg

Iduće se godine obilježava 20 godina od smrti Michaela Hutchencea, frontmena grupe INXS, a fanovi će napokon moći čuti njegove neobjavljene pjesme.

6462843 large

Dvije godine je australski biznismen Ron Creevey radio na pjesmama skupa s producentom Dannyem Saberom i, kako kaže, 'dovršio ono što je Michael s njim započeo'.

"Temptation" će biti prva pjesma koju će predstaviti, a možemo je očekivati u siječnju. Hutchenceova obitelj dala je zeleno svjetlo za projekt koji uz glazbeni dio uključuje i dokumentarac s dosad neobjavljenim snimkama.

"Michael i Danny skupa su stvarali te pjesme mjesecima prije nego što je preminuo. Bio je ponosan na ono što je napravio i želio je to podijeliti s obožavateljima.

Pjesme su trebale najaviti početak solo karijere i nemaju nikakve veze s matičnim bendom. Da nije preminuo, danas bismo na njih gledali kao na antologijske uratke" pojašnjava Creevey.

(muzika.hr)