×

Poruka

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook
fb:app_id - 152573385074314
fb:admins - 1664237216
og:title - Kanda Kodža i Nebojša objavili novi singl ‘Prekidi ponovo’
og:type - article
og:url - http://impulsportal.net/index.php/kultura/muzika/6113-kanda-kodza-i-nebojsa-objavili-novi-singl-prekidi-ponovo?tmpl=component&print=1&layout=default
og:site_name - Impuls
og:image - images/slikeKultura2/muzika/kanda-kodza-i-nebojsa.jpg

Poslije dvije i pol godine i više od 90 koncerata održanih širom regiona Kanda Kodža i Nebojša su objavili novi singl ‘Prekidi ponovo’.

kanda kodza i nebojsa

Poslije dvije i pol godine i više od 90 koncerata održanih širom regiona Kanda Kodža i Nebojša su objavili novi singl ‘Prekidi ponovo’.

,,Aktuelni album ‘Volja za noć’ objavili smo krajem 2014. godine i te dve godine razmaka su spontano postale praksa poslednjih desetak godina. Očigledno nam takav tajming odgovara...” iskren je Nenad Pejović – Neško, gitarista KKN-a.

Novi singl dostupan je na Deezeru i svim relevatnim digitalnim servisima za stream i download i samo je dio obilježavanja 25 godina rada benda.

Kanda Kodža i Nebojša se već uveliko pripremaju za dva velika i značajna koncerta povodom proslave jubileja. Prvi ih očekuje 19. novembra u novosadskoj Fabrici, Prvog dana 2017. godine Kanda Kodža i Nebojša će nastupiti u Mikser House-u u Beogradu. Nakon toga nastavljaju sa proslavom prvih 25 godina benda širom regiona.

Muzička zona