×

Poruka

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook
fb:app_id - 152573385074314
fb:admins - 1664237216
og:title - Iz Slovenije, Hrvatske i Srbije u Makedoniju stigao humanitarni konvoj sa stotinjak šlepera lajkova!
og:type - article
og:url - http://impulsportal.net/index.php/kolumne/satira/5007-iz-slovenije-hrvatske-i-srbije-u-makedoniju-stigao-humanitarni-konvoj-sa-stotinjak-slepera-lajkova?tmpl=component&print=1&layout=default
og:site_name - Impuls
og:image - images/slikeKolumne2/satira/like11.jpg

Veliki humanitarni konvoj lajkova za stradale u Skopju i Tetovu jučer je krenuo iz Slovenije. Putem su se priključivali kamioni iz Hrvatske i Srbije, te ostalih bivših jugoslavenskih republika. Jutros oko 7 sati prvi kamioni su ušli u Makedoniju i odmah se započelo sa dijeljenjem humanitarnih lajkova.

like11

Lajkovi su u velikom broju sakupljeni na facebooku, twitteru, google plusu i ostalim društvenim mrežama.

Nepregledna kolona šlepera, otprilike stotinjak, nakon kratkog zaustavljanja i pretovara pomoći neposredno nakon ulaska u Makedoniju, u Skopje je stigla jutros oko 8 sati. Brojni volonteri i aktivisti u pratnji konvoja odmah su započeli s dijeljenjem velikih kutija koje sadržavaju 10 000 lajkova.

Završetak akcije predviđa se za danas poslijepodne, do kada bi svi lajkovi trebali biti podijeljeni. Potom se, kako napominju volonteri i aktivisti iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, sprema još jedna, veća humanitarna akcija za Makedoniju, u kojoj bi trebalo biti prikupljeno čak 10 000 000 000 lajkova!

STA/Hina/Mina/Tanjug/Fena/

konvoj1

KontraPortal 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.