Valjda postoji razlog zašto se nitko prije nije sjetio da postavi križni put pod morem

Svakoga dana neki Hrvat nađe Isusa, a Isus pomisli: “Do vraga, kako me samo uvijek nađu. Moram se početi bolje skrivati.” Zbog Hrvata Isus ima tajni broj, nema ga u telefonskom imeniku. Isus ima i posebno ime za Hrvate, on ih zove pacijenti. Poželi ih katkad tužiti zbog uznemiravanja, tražiti za Hrvate sudsku zabranu približavanja. Isus se, izlazeći iz kuće, uplašeno osvrće i bježi od Hrvata kao dužnici od vjerovnika ili filmske zvijezde od nasrtljivih fotoreportera. Ošiša se kratko, obrije bradu i brkove, stavi tamne naočale i šiltericu, ali sve mu je džaba, opet ga neki Hrvat zaskoči.

7ghn

Opširnije...

Nepoznati detalji inauguracije

1. Tačno u 16 sati Zemlja će na dva minuta prestati da se okreće, Dunav će se ulivati u Savu, a iz smeta, napravljenog od veštačkog snega, Aleksandar Vučić će izvući 18 dece koja će potom svečano istetovirati njegovo ime na podlaktici.

7inaguracija

Opširnije...

Bilježnica Robija K.: Džordž i Majkl

Američki turisti su gledali sa čudancijom. Plazibatka je njima rekla: „It iz her grendsan! Tejking freš ćeris for grendma! Hi livs apsters, na prvon katu! Vid d vidouv of her san!“ Džordž i Majkl su blekasto se smjehuljili. Ja sam isto blekasto se smjehuljio njima. Plazibatka je rekla: „Krasan momak! Veri, veri najs boj! Prima liga!“ Džordž je klimnijo sa glavom prema meni i rekao je: „Haj! Vi ar Džordž end Majkl, ameriken tjurists…“ Ja sam rekao: „Alahu ekber!“

9Foto Neda Radulovic Viswanatha

Opširnije...

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU